maandag 5 mei 2008

De bestemming van de pups is bekend

Gisteren nogmaals de familie Kuil-Brandt uit Heerenveen op bezoek gehad. Dochters Tessa, Nikky en Liza - en uiteraard ook vader en moeder Kuil - genoten weer volop.

Deze familie krijgt het teefje met het paarse bandje, officieel geheten: Yentl Ulysse V. Troppelhuysen en de roepnaam wordt: YARA (!)

Grappig dat alle drie de nieuwe teef-eigenaren de naam Yara als eerste op het verlanglijstje hadden staan, maar helaas, hij kan maar één keer (officieel) uitgegeven worden.



Dit betekent dus, dat het teefje met het groene bandje naar de familie Leurink in Boekelo zal gaan. Zij zal YINDEE gaan heten (Yindee Ulysse V. Troppelhuysen).

Ik wil graag alle families bijzonder veel geluk en plezier wensen met en van hun nieuwe Markiesje. Voorlopig mag ik zelf nog even genieten van het heerlijke puppen-spul en ook daarna houden we zeker nog contact met z'n allen!

Wat treffen we het allemaal met het geweldige weer en naar verluidt blijft het nog een hele week zo! 's Ochtends vroeg gaat de tuindeur al open en stormen de puppen naar buiten. Om vervolgens na de ochtendpap en het nodige gestoei, heerlijk op een kluitje bij me onder het bureau neer te vallen - uiteraard in goed gezelschap van tante Wopke. Want oh, wat hebben ze die slaapjes nog hard nodig!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Ineke,
weer genoten van de foto's, mooie pups zijn het, zo te zien.
Geniet nog maar lekker van het spul, deze laatste 2 weken.
groetjes,
Gerda

Anoniem zei

Zo, nu weet iedereen wie welk hondje gaat krijgen. En grappig dat er dus twee Yara gaan heten. Eén officiëel en de ander als roepnaam. Het is ook een leuke en prettig te roepen naam.

Ik kan me zo goed voorstellen dat je geniet van de pups. Ze zijn ook zo leuk.
Groetjes, Marry