woensdag 23 april 2008

De puppies raken in trek!

Het is maar goed dat ik een agenda heb, want de komende weken zitten aardig volgeboekt. Natuurlijk met de nieuwe eigenaren, maar ook met andere lieve vrienden en bekenden, buren en ga zo maar door.

Neemt niet weg, dat ikzelf afgelopen maandag ook even heb kunnen puppysnuffelen bij mijn eigen buurvrouw (paar huizen verder), die de trotse bezitter is van een nest standaard ruwhaar teckels van 2 weken oud (1x7). Enig is dat om ook pups van andere rassen te bekijken, en ook altijd weer leerzaam als het, zoals hier, gerenommeerde fokkers betreft.

Maar terug naar de eigen pupsels. Ze hebben nu alle smaakjes al zo'n beetje gehad: de ochtendpap, brokjes, al dan niet geweekt, tartaartje, biefstuk en energique, het gaat er zo onderhand in als koek. Ze vinden het heerlijk om buiten de kist te vertoeven, maar tot nog toe is dan het gepiep niet van de lucht, zo spannend is het allemaal nog. En uitermate vermoeiend, zo blijkt uit de foto's:



Wat is het toch oppassen geblazen als ze met z'n allen over de vloer lopen en wat zijn ze toch weer zoet als ze daarna weer lekker liggen te slapen!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Echt genieten hoor , om de foto's te zien .

groetjes Ina

Anoniem zei

Hoi Ineke,
Wat een enige foto's weer. Ik verheug me erop om volgende week te mogen komen kijken.
Groetjes, Marry